Székesfehérvár
SZOLGÁLTATÁSAINK
Reméljük, hogy utasként elégedett szolgáltatásunkkal. Leendő utasunkként pedig köszönjük a bizalmat, hogy bennünket választottak.

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

A MADITAXI hagyományos taxi szolgáltatást nyújt, kifogástalan állapotú autójával, udvarias, készséges, megbízható és nagy gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetővel. Díjtételeink a megrendelők számára átlátható módon kerültek kialakításra, melyekről bővebb információ a díjszabás menüpont alatt található.

LEVÉL ÉS KISCSOMAG SZÁLLÍTÁS

A MADITAXI nagyméretű kombi autójával biztonságosan szállítható méretű csomagok, levelek szállítását, kézbesítését is elvégzi ügyfelei megrendelésére. Alapesetben a normál személyszállítási díjtételeink érvényesek erre a szolgáltatásunkra.

TAXI ELŐRENDELÉS

A MADITAXI taxi szolgáltatásának jelentős részét az előre rendelt kiállások és szállítások teszik ki. Tervezze előre Ön is utazását. Előrendelés esetén pontosan a kívánt időre, a kért címre érkezik autónk az Ön legnagyobb megelégedésére. Díjtételeink alapesetben megegyeznek a személyszállítási díjakkal.

REPTÉRI TRANSZFER

A MADITAXI  nagy csomagterű gépjárművével Székesfehérvárról Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér és Bécs, Schwechat Repülőtér viszonylatokban vállal reptéri transzfert. Ezen desztinációk fix díjas árairól bővebb információ a díjszabás menüpont alatt megtalálhatóak. További repülőterek tekintetében is van lehetőség transzferre. Ez esetekben a hagyományos vidéki tarifa van érvényben.